Home made peanut butter cups
Äldste grabben fick mig att testa Peanut butter cups och de var riktigt goda. Men jag tyckte även att de verkade lätta att göra hemma. Så det gjorde jag och de smakade mumma.
Nu skulle grabben komma ner igen, så då var jag ju bara tvungen att göra dem, så även han fick testa dem. Han gav tummen upp.
Nu lovade jag att lägga ut receptet här. Så här kommer det:
Homemade Peanut Butter Cups
Mini muffins formar (för denna satsen blev det 15 st för mig)
200 gram marabou mjölkchoklad
Ca 2 dl jordnötssmör
Ca 1.5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Smält chokladen i vattenbad. Låt svalna.
Fyll formarna med lagom mycket choklad och bred ut över hela formen. Hälften av chokladen ska vara kvar.
Ställ chokladformarna i kylskåpet eller frysen en stund tills de stelnat.
Rör väl ihop jordnötssmör, florsocker och vaniljsocker.
Lägg en lagom stor klick med jordnötsfyllning i varje form och tryck ner så det inte är någon luft i formen.
Häll på choklad på toppen så det täcker fyllningen och är jämn med kanten.
Låt stå i kylskåp eller frys i minst en timma.
Ät som dom är eller frysta. Förvara i kylskåp.
De är helt fantastiska!!!

Nu skulle grabben komma ner igen, så då var jag ju bara tvungen att göra dem, så även han fick testa dem. Han gav tummen upp.
Nu lovade jag att lägga ut receptet här. Så här kommer det:
Homemade Peanut Butter Cups
Mini muffins formar (för denna satsen blev det 15 st för mig)
200 gram marabou mjölkchoklad
Ca 2 dl jordnötssmör
Ca 1.5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Smält chokladen i vattenbad. Låt svalna.
Fyll formarna med lagom mycket choklad och bred ut över hela formen. Hälften av chokladen ska vara kvar.
Ställ chokladformarna i kylskåpet eller frysen en stund tills de stelnat.
Rör väl ihop jordnötssmör, florsocker och vaniljsocker.
Lägg en lagom stor klick med jordnötsfyllning i varje form och tryck ner så det inte är någon luft i formen.
Häll på choklad på toppen så det täcker fyllningen och är jämn med kanten.
Låt stå i kylskåp eller frys i minst en timma.
Ät som dom är eller frysta. Förvara i kylskåp.
De är helt fantastiska!!!
